Estival 2018

4 - 11 AUGUSTUS

 

Het leukste, kleinste, veelzijdigste en (h)eerlijkste zomerse theater-dans-muziek-zang-kunst-poëzie-natuur-festival. Dat is het Estival. Dit jaar alweer voor de 9e keer georganiseerd, wederom met een verrassend en uniek programma voor jong (12+) en oud. 

 
 

 
Feest in Faia.jpg

Accommodatie & Kosten

Reserveer of koop je een (festival) ticket, dan zit daar gelijk je accommodatie bij inbegrepen. We hebben verschillende opties voor het overnachten en verblijven op ons grote terrein. Bekijk ze hieronder, kies jouw optie(s) en geef die aan ons door bij het reserveren. 

 

GERESERVEERD | OPTIE 1 - CABANA I
Cabana voor twee personen met tweepersoonsbed en eigen badkamer.

€795.00 / Per persoon

GERESERVEERD | OPTIE 3 - CABANA III
Cabana voor twee personen, met de mogelijkheid om een extra bed neer te zetten, met eigen badkamer. 
 

€795.00 / Per persoon

Luxe tent.jpg

OPTIE 5 - COMFORT TENT
Comfortabele tent met tweepersoons bed of twee losse bedden. Geschikt voor twee personen.  

€725.00 / Per persoon

Eigen tent

OPTIE 7 - EIGEN TENT
Breng je eigen tent mee en zet deze op ergens in de olijfgaard.  

€595.00 / Per persoon

GERESERVEERD | OPTIE 2 - CABANA II
Cabana voor twee personen met twee losse bedden en eigen badkamer.

€795.00 / Per persoon

Studio 3.jpg

NOG 1 BESCHIKBAAR | OPTIE 4 - STUDIO
Studio met stapelbedden (vier personen totaal) en eigen badkamer.
•Er zijn 3 studio's in totaal.

€795.00 / Per persoon

OPTIE 6 -  BASIC TENT
Tent met tweepersoons bed of twee losse bedden. Geschikt voor twee personen. 

€650.00 / Per persoon


Goed voorbereid op reis!

Klinkt leuk zo een landgoed in Portugal midden in de bergen. Maar wat moet je nou eigenlijk allemaal meenemen? Slaap je in een cabana of tent? Dan zijn alle zaken als beddengoed en handdoeken voor je geregeld. 

Belangrijke dingen die je zeker niet mag vergeten zijn: 

  • Zonnebrand (de zon kan erg fel zijn!)
  • Zwemkleding & handdoek 
  • Zomerse kleding
  • Warme trui & broek (het kan goed afkoelen in de avond)
  • Slippers & lekker zittende schoenen voor als je mee doet aan één van de wandelingen
  • Eventueel sneakers of waterschoentjes als je mee gaat doen aan de riverhike (één van de activiteiten) 
 

INCLUSIEF & EXCLUSIEF?

De prijzen van de opties zijn inclusief 8 dagen en 7 nachten, accommodatie, maaltijden, workshops en voorstellingen. Wat niet inbegrepen is, zijn de drankjes die (los) gehaald worden bij de bar. Deze komen op eigen rekening. Eveneens als versnaperingen of lekkere hapjes buiten de drie maaltijden (ontbijt, lunch & diner) om. 


de kleine lettertjes

Na het invullen van het formulier plaats je een reservering voor één van de opties. We zullen dan direct contact met je opnemen om de reservering te bevestigen en de verdere betaling te regelen. 


Let op!

De cabana's en studio's zijn vaak snel volgeboekt. Wil jij de kans niet mis lopen, reserveer dan snel. 

NB: De kamers kun je niet voor 1 persoon boeken en de comfort tent heeft 75 euro éénpersoonstoeslag.


EXTRA OPTIES

Breng je gezellig je kind(eren) mee? Dat kan! De minimale leeftijd is wel 12+. De volgende kosten zijn van toepassing op kinderen: 

EXTRA OPTIE I

12 - 17 jaar  - €350.00 / Per persoon

EXTRA OPTIE II

18 - 25 jaar  - €375.00 / Per persoon

 

 

De voorwaarden van het Estival

INSCHRIJVING. Voor de inschrijving van het Estival vragen we bepaalde gegevens van je op. We hebben je gegevens nodig voor het opstellen van de factuur, dat betreft je naam en adres.  We hebben ze ook nodig voor het opstellen van de menu's, dat betreft met hoeveel personen je komt, in welke leeftijdscategorie en of je allergieën en/of dieetwensen hebt. Tot slot hebben we je gegevens nodig voor het (veilig) administreren van de accommodaties, dat betreft in welke accommodatie en waar je slaapt. Voor dit laatste vragen we ook je telefoonnummer op, zodat we je te allen tijden kunnen bereiken, maar vooral tijdens noodgevallen. Deze gegevens bewaren we tot een maximumperiode van 5 jaar, vanwege aansprakelijkheidsredenen. Je kunt ons te allen tijden verzoeken om deze gegevens uit onze administratie te verwijderen. Wij delen je gegevens niet met derden, ze worden enkel gebruikt voor die hierboven genoemde punten. Voor meer informatie over de manier waarop we je gegevens bewaren, stuur ons dan een bericht aan info@estival.info.

ANNULERING. Annuleren kan altijd. De aanbetaling is een bevestiging van je verblijf en betaal je per direct. Tot 5 maanden voor de aanvang van het festival kun je deze bij annulering terugvragen. Bij minder dan 5 maanden voor de aanvang van het festival is de teruggave van de aanbetaling bij annulering niet meer mogelijk. De restant betaling betaal je tot 6 weken voor aanvang van het festival. De restant betaling kun je tot 90% terugvragen bij annulering tot 4 weken voor aanvang van het festival. De restant betaling kun je voor 50% terugvragen bij annulering tot 2 weken voor aanvang van het festival. Vanaf 2 weken voor aanvang van het festival is teruggave van de aanbetaling en restant betaling niet meer mogelijk. Wel is het, te allen tijden, mogelijk om je reservering, in zijn geheel, over te dragen aan een ander persoon. De reeds betaalde bedragen (bijvoorbeeld alleen de aanbetaling of ook de restant betaling) dienen onderling verrekend te worden. Het overzetten van je reservering aan een ander persoon kan tot 1 (één) dag voor aanvang van het festival. Het Estival behoudt te allen tijden het recht om, door overmacht, de activiteiten te annuleren.

Heb je vragen of zijn er nog onduidelijkheden, neem dan contact met ons op via info@estival.info of +351 271 926 251.