Een waar zomer feest. Met een veelzijdig, uniek programma.
 

 

Een bijzondere locatie voor een breed scala voorstellingen en concerten, verassende workshops en activiteiten, natuurexpedities en geweldig eten met verse producten uit eigen moestuin.

Een waar zomerfeest met zomerbar, met rivierwater gevulde waterbassins en een dansstrand waar je tot laat onder de sterren kunt dansen. Unieke kleinschaligheid: met maximaal 150 gasten. Alle artiesten vieren de gehele week het leven mee. Verrassend theater en muziek op onverwachte locaties in de openlucht.

En alles inclusief: verblijf, eten én programma. Aankomst en vertrek op zaterdag.

Elke ochtend kun je beginnen met yoga op het dakterras. Vervolgens staat er een uitgebreid ontbijtbuffet klaar. Je kunt daarna de ochtend meedoen aan een van de vele workshops op het gebied van theater, muziek, zang, comedy, beeldende kunst of natuur.

De lunch eet je aan lange tafels onder de vijgenboom. En daarna is het siësta, relaxen in een hangmat, zwemmen in rivierwater of lekker lezen. Heb je zin, dan is er een 2e workshop aan het eind van de middag. En dan nadat het uitgebreide diner met wijn is geserveerd ga je naar een van de vele locaties voor een prachtig Fado-concert, of een fysieke theatervoorstelling van een jonge, talentvolle groep, of klassieke muziek, of een avond vol poëzie. Om deze geweldige dag af te sluiten dans je op de tunes van een dj onder de sterrenpracht.

Iedereen verblijft op het landgoed, er zijn 6 studio´s met eigen badkamer en een kampeerterrein in de olijfgaard. Daar kun je in een ingerichte tent slapen, met de keuze tussen luxe en comfort, of met je eigen tent staan.

Heb je nog vragen? Bekijk dan onze FAQ of stuur een mail naar info@estival.info