Reis

Vliegen, trein of eigen auto

 

Vliegen op Porto

Met een shuttle bus verbinding ligt Porto ongeveer 2,5 uur van het Estival terrein. De shuttle bus wordt alleen geregeld bij voldoende deelname, dus dat we van te voren weten dat er meerdere gasten tegelijkertijd landen op vleigveld Porto.  De kosten zijn dan 25 – 30 euro per persoon.

Als je met de metro Porto in gaat, is het ook goed te doen om dan zelf met de trein of bus naar Guarda te reizen. Daar staan Taxi’s klaar die je voor ongeveer 15 euro naar het Estival kunnen vervoeren. De trein is redelijk goedkoop in Portugal.

als je gaat vliegen, hou regelmatig de prijzen in de gaten. Tip: doe de uiteindelijke boeking op een andere computer via een nieuw netwerk. De zoekmachines onthouden je zoekopdracht en maken de prijs duurder naarmate je meer checkt.

info trein van Porto naar Guarda : https://www.virail.nl/treinen-porto-guarda

Met eigen auto

Vanaf Amsterdam is het bijna 2000 km. Zelf hebben we het al 14 keer gereden, het is een mooie tocht, met één overnachting vlak voor Spaanse grens rij je het makkelijk in twee dagen. Tip:  Er zijn electronische tol badges te koop bij de ANWB, dan kan je bij de peages direct door rijden zonder stoppen of direct betalen.  Veel gasten gaan op de heen of terugweg nog een paar dagen vakantie vieren aan de Franse kust. Er zijn talloze campings waar je kan overnachten. Wil je echt nog een week vakantie, compleet met een surfcamp en familie tenten kijk dan op Surflive.

 

Estival 2019

Adres

6300-095 Faia, Portugal

Telefoon

EMail

info@dominiovaledomondego.com

Contact estival

Heb je een vraag over reserveren of over het Estival, stuur een mail en we nemen contact met je op.

Het Estival wordt door Nederlanders georganiseerd, het team van vrijwilligers en keuken komt ook uit Nederland. 

We zitten midden in de bergen, het kan zijn dat we buiten aan het werk zijn op het landgoed, dus het kan een dag duren voordat je bericht krijgt.

Nieuwsbrief